HAIL OF BULLETS: The Rommel Chronicles

HAIL OF BULLETS
The Rommel Chronicles
Metal Blade

Toinen maailmansota näyttää muodostuneen jonkinlaiseksi pakkomielteeksi superkokoonpano Hail Of Bulletsille. Orkesteri on jo tarkastellut, mitä itärintamalla todella tapahtui sekä maailmansodan loppuvaiheita. Tällä kerralla kohteena on saksalainen sotamarsalkka Erwin Rommel, joka oli jopa vihollisleirissä tunnustettu strategi.

Hail Of Bulletsin death osuu musiikillisesti asian ytimeen, mikä ei nyt liene mikään varsinainen yllätys. Bändin tuhoisan tarkka työskentely, murhaavat riffit ja kammottavat melodiat ovat periaatteessa selvää pässinlihaa. Mutta kun tämän ryhmän kohdalla nälkä vain tuntuu kasvavan syödessä. Hail Of Bullets on jo näyttänyt, miten temppu tehdään ja miten se tehdään peräti erinomaisesti. III The Rommel Chronicles on hieman varman päälle pelaamista, kuten aiheensa. Rommel on poliittisesti suhteellisen korrekti valinta, ja sellaiselta levykin kuulostaa. Hail Of Bulletsin kolmas pitkäsoitto kutittelee siihen tyyliin, että bändi voisi myös irtautua mukavuusalueensa ulkopuolelle, ottaa riskejä ja haastaa itsensä.

Celtic Frostin haamu 80-luvulta on tavannut kummitella Hail Of Bulletsin levyillä ahkerasti. Voisikohan sen haamun päästää irti ja katsoa, mitä sitten syntyy.