HEADCAT: Walk The Walk… Talk The Talk

HEADCAT
Walk The Walk... Talk The Talk
Niji

Lemmy Kilmister (basso ja laulu), Slim Jim Phantom (rummut) ja Danny B. Harvey (kitara ja piano) tapasivat yksitoista vuotta sitten Elvis-tribuutin merkeissä ja pyöräyttivät kohta omankin levyllisen versioita rock’n’rollin ja bluesin ikivihreistä. Nyt kolmikko on palannut yhteen samalla konseptilla ja ujuttanut uutuudelle pari omaakin rypistystään, mutta klassikot Larry Williamsin Bad Boysta Robert Johnsonin Crossroadsiin viitoittavat tien.

Lemmyn ja Slim Jimin tekemiset lienevät yleisesti tiedossa. Harveyn monipolviseen historiaan kuuluvat muun muassa kitaristin pestit Stray Catsin rytmiakselin Swing Catsissä ja Nancy Sinatran kiertuebändissä. Kolmikko siis hallitsee idioottivarmasti rock’n’rollin laajankin oppimäärän. Ikävä kyllä touhu ei etene perustason rymistelyn paremmalle puolelle. Vaikuttaa siltä kuin kolme vanhaa kaverusta olisi pitkästä aikaa kokoontunut autotalliin veivaamaan nuoruutensa suosikkibiisejä.

Äijillä on keskenään kivaa, mutta kuulijan käteen ei jää muuta kuin tusinan varren turvallisimman päälle töötättyjä keskivertorokkeja. Ei yllätyksiä, ei mielikuvitusta, seikkailun tunnusta puhumattakaan.