Levyarvio: Enkelinkasvoiset kantriartistit rock’n’rollin pauloissa – Jade Jacksonin ja Aubrie Sellersin yhteislevy rämisee kivasti mutta persoonattomasti

Jackson+Sellers
Breaking Point
Anti-

Jade Jackson ja Aubrie Sellers ovat puhdasäänisiä ja enkelinkasvoisia kantriartisteja, joilla molemmilla on tilillään kaksi sooloalbumia. Lee Ann Womackin tytär Sellersin levyjä on luonnehdittu garage countryksi, mikä oikeasti kuulostaa aika lailla samalta kuin 70-lukulainen kantrirock. Punk-taustaa omaavan Jacksonin levyt on tuottanut Social Distortionin nokkamies Mike Ness ja ne ovat symmetrisesti edustaneet hillitympää americanaa.

Yhdessä leidit pyrkivät olemaan aiempaa rajumpia rokkareita, ja onnistuvatkin siinä oman genrensä puitteissa. Parhaiten toimivat Sellersin duolle tuoma pahaenteisen hypnoottinen hymni The World Is Black ja Jacksonin grungehtava Troggs-mukailu Waste Your Time, joita tuottaja Ethan Ballingerin Link Wrayn hengessä rämisevät ja surisevat kitarat maustavat. Duon yhdessä Ballingerin kanssa kirjoittama Wound Up on suoraviivainen rock ’n’ roll -biisi.

Muilta artisteilta on lainattu kolme kappaletta. Julie Millerin hyytävästä folkbiisistä The Devil Is An Angel on väännetty originaalia ripeämpi ja Suzi Quatron glamrock-klassikosta The Wild One vastavuoroisesti alkuperäistä singleä keveämpi versio. Luennat eivät ole todellakaan huonoja mutta melko persoonattomia.