THE MAJESTICONS: Beauty Party

THE MAJESTICONS
Beauty Party
Big Dada

Newyorkilainen Mike Ladd on maineensa veroinen mies mitä mielikuvitukseen tulee, mutta harvemmin hänen musiikkinsa pysyy harhailevan mielen perässä. Minua ei jaksa kiinnostaa, millaisiin mestariteoksiin Mikella olisi arsenaalia, koska hänen levytyksensä ovat perin vaatimattomia, kuten tämä Infesticons-Majesticons-Trusticons-trilogia.

The Majesticons -konseptialbumi Beauty Party jatkaa kaksi vuotta sitten alkanutta saagaa, jonka ensimmäinen osa, The Infesticons -lp Gun Hill Road, oli hauskaa postmodernia roskaa – tarina hip hopin kaupallistumista vastaan taistelevista taidekahvila-artisteista. Seuraavaksi vuorossa on ilmeisesti Trusticons-albumi, joka lienee jonkinlainen true school -parodia. Tämä on niinikään parodia, "kaupallisesta hip hopista", ja se apinoi päivänpolttavia soundeja ja tyylejä. Beauty Party on ihan hauska levy, muttei hetkeäkään yhtä hauska kuin irvailemansa artistit, nuo viihteen kivikovat ammattilaiset.

Huteralla levyllä esiintyvät Laddin ja hehkeiden laulajattarien lisäksi vastikään hienon levyn julkaissut elävä legenda Murs sekä Vast Aire ja El-P, Def Jux -arsenaalia kukin.