MARINA & THE DIAMONDS: The Family Jewels

MARINA & THE DIAMONDS
The Family Jewels
679

Marina Diamandis on ehtinyt saada osansa hypestä. Brittien musiikkimaailman uutta kuningatarta hänestä ei sentään ruvettu leipomaan, mutta Walesin pop-prinsessan tiara voisi näyttää hyvältä Marinan kreikkalaisen perimän paljastavilla tummilla kutreilla. The Family Jewels -levy nimittäin osoittaa, että nyt ei olla liikenteessä aivan riittämättömin eväin.

Kuten Florencen Koneen, The Diamonds -nimen taakse ei kätkeydy mitään, eli Marina vastaa debyyttilevynsä materiaalista tuottajaporukan kanssa. The Family Jewels on suurelta osin entisen Sneaker Pimps -jannu Liam Howen ja vanhan kehäketun Pascal Gabrielin toteutuksellista käsialaa. Biff Stannardin nimi löytyy yksioikoisemmasta Hollywood-singlestä ja viimeksi Keshan albumilla mukana ollut Greg Kurstin ennätti saada valmiiksi Oh No! -biisin, joka lisättiin levylle viime hetkillä.

The Family Jewelsin popkappaleissa on mukavasti sisältöä. Marinan laajan äänialan ja käsiteltynäkin miellyttävän tulkinnan lisäksi hänen oma osaamisensa kattaa tarttuvat biisit, ja albumin viimeistely antaa niille maukkaat vivahteet. Herkullisuus hävinnee aikaa myöten, mutta kyllä tästä kelpaa ainakin kesähittejä odotellessa nautiskella.