ROBIN: Yhdessä

ROBIN
Yhdessä
Universal

Teinitähti Robinin tittelistä voi vähitellen ottaa sanan teini pois. Kohta täysi-ikäisellä Robinilla on paketissa jo viides studioalbumi Yhdessä. Ja kimpassa levyllä kuljetaan, kavereina on suomalaisartisteja JVG:stä Club For Fiveen. Näyttää kuin Robin ottaisi varaslähdön seuraavaan Vain elämää -tuotantokauteen.

Kappaleet ovat säveliltään ja sanoituksiltaan kuin niiden feat-artistit: Miten eskimot suutelee? on Sannille tyypillinen nuoren aikuisen diskohitti Milloin nään sut uudestaan kulkee Kasmirin tavoin vähän vaivalloisesti. Lentoon ja Tommy Lindgren saavat hymyn huulille ja Se tunne kun ja Mikael Gabriel ottaa vatsanpohjasta. Kyynelehtimättä ei voi kuunnella levyn päättävää Vesku Loiri -duettoa Lapin kesä.

Robin laulaa yksin ainoastaan Ylitit rajan, jossa mies eikä poika enää lähes kiroilee.

Teini-ikäistä tässä on oikeastaan vain se, että Robin näyttää etsivän itseään. Mihin suuntaan tähti lähtee viemään musiikkiaan: jatkaako varhaisnuorisobiiseillä, kasvaako alkuperäisten faniensa mukana aikuiseksi vai yrittääkö miellyttää koko kansaa? Kaikkea tätä on vaikea saavuttaa, mutta potentiaalinsa jokaiseen hän on jo näyttänyt.