Artisti: Vesa-Matti Loiri

Esa Holopainen suree yhä Alexi Laihon kuolemaa: ”Hänen poismenonsa on minulle todella kova pala”

28. toukokuuta on Amorphisin Esa Holopaiselle tärkeä päivä, sillä tuolloin julkaistaan miehen ensimmäinen sooloalbumi Silver Lake. Levyn ensimmäiseen singleen liittyy kuitenkin katkeransuloisia tuntemuksia, sillä kappale muistuttaa Holopaista kipeästi vuodenvaihteessa menehtyneestä ystävästä Alexi Laihosta. Timo Isoaho haastatteli Holopaista Soundiin 5/21, lue katkelma jutusta tästä.

Amorphisin Esa Holopainen sai studiolle vieraakseen itsensä Vesa-Matti Loirin – ”Tätä studiopäivää en unohda”

Kappas, mitäköhän tuolla on oikein saatu aikaiseksi? Amorphisin kitaristina parhaiten tunnettu Esa Holopainen valmistelee vaihteeksi sooloalbumia, ja Instagramiin ilmaantui eilen päivitys, joka saanee monet suomalaisen musiikin ystävät uteliaaksi. Holopainen nimittäin sai studioon niinkin kovan kaliiperin vieraan kuin Vesku Loirin. Hyvä!

Hellettä, hikeä ja yhteislaulua – Wanaja Festival 2014 | 18.–20.7. Hämeenlinna

Wanaja Festival järjestettiin Hämeenlinnan Linnanpuistossa totuttuun tapaan heinäkuun kolmantena viikonloppuna. Ennakkotietojen perusteella oltiin saatu varautua epävakaiseen, joskin hellerajoja hipovan lämpimään säähän.

Levyale käynnistyi taas – tarjolla myös löytöjä

Musiikkituottajien (IFPI Finland ry) järjestämä Levyale on käynnistynyt ja kyseessä on jo kampanjan kahdeksas kerta. Sadoissa eri myymälöissä ja nettikaupoissa toimiva musiikkiale kestää sunnuntaihin 19.1. saakka (tai niin kauan kuin tavaraa riittää).Kampanjassa on mukana sekä koti- että ulkomaisia artisteja ja tänä vuonna valikoimista löytyy myös erityisen paljon kokoelmalevyjä. Joukosta löytyy harvinaisuuksia, joita on myynnissä vain pieniä eriä.Lisätietoja löytyy Levyalen nettisivulta ja Facebookista. Ei siis kannata uskoa Jätkäjätkiä…