Artisti: Robin

Lahden Summer Up julkaisi esiintyjiä – Kesän aurinkoisin festari tarjoaa Futuren, Mac Millerin ja monia muita

Summer Up -festivaali järjestetään tulevana kesänä 14. kertaa Lahden Mukkulan tapahtuma-alueella. Lipunmyynti festareille käynnistyi tänään ja samalla festivaali tiedotti artistikiinnityksistään, joita saadaan vielä lisää kevään mittaan. 8.-9. heinäkuuta on siis luvassa tuttuun tapaan täyslaidallinen urbaania musiikkia.

Sillanpää, Popeda, CMX, Robin ja monet muut mukana hyväntekeväisyydessä – Huuda itsellesi signeerattu valokuvataulu

”Huuda harkiten”, totesi Jarkko Martikainen YUP:n toisella, samannimisellä levyllä. Tässä huutokaupassa voi ja kannattaa huutaa kuitenkin vaikka hetken mielijohteesta, sillä tuotot menevät erittäin hyvään tarkoitukseen.

Emma-ehdokkaat julki – Stam1na aikoo shokeerata

Suomalaisen musiikkiteollisuuden Emma-palkintogaala järjestetään Espoon Barona-areenalla 27. helmikuuta.Eniten ehdokkuuksia keräsivät Haloo Helsinki! ja Kasmir – kumpikin on ehdolla kuudessa kategoriassa -, kun taas Janna, JVG ja Robin kilvoittelevat viidestä pystistä.Neljässä sarjassa ehdolla olevan Stam1nan laulajakitaristi Anttu ”Hyrde” Hyyrynen nostattaa mukavasti odotuksia Stam1nan show’n suhteen – niin, kyseessä on tosiaan suora tv-lähetys, joka toki mahdollistaa monenlaisia asioita.- Koska kyseessä on suora lähetys, niin mie ainakin…