Skapunk ei jäänytkään 90-luvulle – The Interrupters pistää vipinää punttiin

The Interrupters
Say It Out Loud
Hellcat

Tällaista skapunkia, skata ja punkia on kuultu maailman sivu mutta ei taas vähään aikaan kyllästymiseen asti. Siitäkö johtuu, että Interrupters kuulostaa virkistävän mainiolta? Ei, kyllä bändin ote touhuun on reippaampi kuin monilla muilla saman alan yrittäjillä.

Mukavan karheasti ja rennosti laulavan Aimee Allenin johtama bändi svengaa hykerryttävän nostattavasti nopeissa ska-numeroissa, joita levyltä löytyy reilu puolet. Punttia pistävät vipattamaan erityisesti The Prosecutor, torvisektion kanssa hienosti pelaava Phantom City ja räväkkä aloitusraita By My Side.

Tavallisemmissa punk-paloissakin soitto kulkee, mutta jotenkin väljähtyneempi tunnelma niistä välittyy. Osittainen pelastus on mukaan hoilaamaan houkuttavat kertosäkeet.

Toisaalta levyn selvä kaksijakoisuus pelastaa albumin levyn liialta yksitoikkoisuudelta, mutta valitettavasti suurin piirtein joka toinen kappale pitää myöhemmillä kuuntelukerroilla skipata ohi.

Allen on äärimmäisen uskottava tulkki kappaleille, jotka useimmiten käsittelevät yhteentörmäyksiä lain ja järjestyksen kanssa.