SLIDESHAKER: Hotwired Soul

SLIDESHAKER
Hotwired Soul
DBS

Savolaismafia iskee jälleen! Juuri kun on toivuttu Cosmo Jones Beat Machinen ja Micragirlsin tuoreista äänitteistä, on vuorossa ensimmäisen täyspitkänsä tuuppaava The Slideshaker. Vaikka saattaakin nimenä olla muita vielä tuntemattomampi, edustaa The Slideshaker samaa porukkaa ja tyyliä. Basistittoman trion toinen kitaristi Arttu Keski-Orvola on tuttu nimi em. bändien äänittäjänä ja Hotwired Soul on sitä juuri nyt pinnalla olevaa punk bluesia.

Ensimmäisenä ihmetystä herättää Hotwired Soulin kovin siisti tuotanto. Jos yksi bändin jäsenistä on tunnettu kunnon piikkilankasoundista, niin miksi on pitänyt lähteä merta edemmäs kalaan? Eihän tätä nytkään Chris Rean viimeisempään sekoita, mutta tehot putoavat äkkiä puoleen, kun kitarat eivät hyökkää ja itsepintaisesti samaa tahtia kumisevat rummut ovat koko ajan pinnassa. Aivan turhaan The Slideshakerista annetaan näin kesy kuva. Biisimateriaalikin kaipaisi pientä elävöittämistä.

Hotwired Soul ei ole huono debyytti ja kaikesta rutinasta huolimatta levyn pistää mielellään soimaan. Kuluvana vuonna on vain ilmestynyt tukku albumeita, joilla tämä jobi on hoidettu paljon paremmin. Mutta Dollar Eyesin kiihkosta ja ryskeestä voi päätellä, ettei tämä jää The Slideshakerin viimeiseksi sanaksi.