SPACE AGE PLAYBOYS: New Rock Underground

Arvio julkaistu Soundissa 01-02/1999.
Kirjoittanut: Antti Luukkanen.
Warrior Soulin entisen nokkamiehen Kory Clarken luotsaaman Space Age Playboysin leipälajina on glam-henkinen katurock, mutta heti alkumetreillä korvaan tökkii levyn kohtuuttoman sliipattu soundi. Puppelipojat eivät kuulosta pätkääkään siltä, että olisivat kadun kasvatteja.

Arvio

SPACE AGE PLAYBOYS
New Rock Underground
Dream Catcher

Warrior Soulin entisen nokkamiehen Kory Clarken luotsaaman Space Age Playboysin leipälajina on glam-henkinen katurock, mutta heti alkumetreillä korvaan tökkii levyn kohtuuttoman sliipattu soundi. Puppelipojat eivät kuulosta pätkääkään siltä, että olisivat kadun kasvatteja. Liekö syynä se, että Clarke on tuottanut New Rock Undergroundin itse ja ilmeisesti näköalattomuudesta johtuen tehot jäävät välillä hävettävän alhaisiksi.
Mutta muotoseikat sikseen, orkesteri, joka on ottanut nimensä Warrior Soulin viimeiseksi jääneestä albumista, rokkaa tällä kymmenen biisin debyytillään ihan mallikelpoisesti. Pieni tyhjäkäynti bändiä tosin hienokseltaan vaivaa, mutta Rocket Girlin, Tokyo Girls Go Bang Bangin ja alan kaikki kliseet kierrättävän Rock´n Roll Limon tasoisilla biiseillä voi pienen paikallaanpolkemisen antaa anteeksi, kun taas Ancient Gurun kulashakerismi on vain rasittavaa.

Lisää luettavaa