SUPERSUCKERS: Motherfuckers Be Trippin´

SUPERSUCKERS
Motherfuckers Be Trippin´
Mid-Fi Recordings

Supersuckers on bändi, jolle ei voi vihoitella, vaikka se ei olekaan parhaimmillaan. Eddie Spaghettin mesoaminen ja aina yhtä luotettavasti kulkeva punk rock ovat olleet bändin tavaramerkkejä jo viidentoista vuoden ajan. Arizonan Tucsonista lähtöisin, mutta pian Seattleen muuttanut Supersuckers on kulkenut uransa aikana levy-yhtiöltä toiselle päätyen lopulta perustamaan oman puulaakinsa. Itseironisesti punaniskaisen punk rockin ohessa bändi on ehtinyt tehdä myös mainion kantrilevyn Must´ve Been High ja kampanjoida West Memphis Three -teinikolmikon perusteettomien murhatuomioiden kumoamiseksi. Edellisellä Evil Powers Of Rock´n´Roll -albumilla Supersuckers palasi jälleen leipälajinsa pariin.

Motherfuckers Be Trippin´ jatkaa siitä mihin Evil Powers Of Rock´n´Roll jäi, mutta biisimateriaali jää muutamaan huippua lukuun ottamatta selvästi valjummaksi. Rock-n-roll Records (Ain´t Sellin´ This Year) on bändille ominainen manifesti, surumielinen Sleepy Vampire jopa romanttisen kaunis puoliballadi ja Pretty Fucked Up levyn ehdoton hittibiisi ja sen "She used to be pretty/now she´s just pretty fucked up" -rivi tämänkertaisen nokkeluuden tähtihetki. Muuten toistetaan vanhoja kikkaviitosia, milloin terhakkaasti, mutta yllättävän taajaan myös hieman innottomasti.

Supersuckersin ura on ollut Sacrilicious-albumista lähtien ollut niin nousujohtoinen, että pieni paikallaan polkeminen on ihan anteeksiannettavaa ja vasta orastavan keskinkertaisuudenkin nielee yhden albumin verran.