TEETH OF LIONS RULE THE DIVINE: Rampton

TEETH OF LIONS RULE THE DIVINE
Rampton
Rise Above

Hermoja raastavaa doomia. Cathedralin Lee Dorrian kavereineen on hämmentänyt niin ahdistavan keitoksen, että itsensä kuritus onnistuu pelkästään korvien kautta. Partaterää ei enää tarvita.

Levyn avaava He Who Accepts All That Is Offered (Feel Bad Hit Of The Winter) jolkuttaa täydet puoli tuntia, eikä biisissä tapahdu perinteisten mittareiden mukaan mitään. Rumpuja jysäytellään yhdeksän minuuttia ennenkuin laulaja, Dorrian maanisimmillaan, ehtii mukaan. Teeth Of Lionsin voima perustuukin huumaavaan toistoon, äärimmäiseen yksinkertaisuuteen ja lamaannuttavaan hitauteen. Siis kaikkiin doom metallin elementteihin, mutta tällä kertaa niitä alleviivataan ennenkuulumattomalla tavalla. Parental Advisory -tarrat ovat aivan väärässä paikassa pipopäisten pomppu-ukkojen fuck-sanalla kyllästettyjen levyjen kansissa. Ne kiekot ovat pelkkää pippelin mittailua Ramptonin hautajaissaattueen rinnalla.

Toista levyä tuskin ilmestyy, tai jos niin tapahtuu, tyyli varmasti muuttuu. Tämä tie on loppuun kuljettu Ramptonin myötä. Tiedotteessa lukee "for more information, contact your local mental institution". Muistakaa kuunnella, ennenkuin ostatte.