Think fast, mosh hard – Crossover-partio Municipal Waste on iskussa

Municipal Waste
Slime And Punishment
Nuclear Blast

Municipal Wasten edellisestä kiekosta on vierähtänyt viisi vuotta. Tuona aikana varastoitu energia purkautuu nyt edeltäjäänsä kiivaampana ja raivokkaampana. Silmässä on uusi vaihde eikä jarrua tunneta!

Homman nimenä on siis thrashin ja hardcoren välillä tasapainoilu. Soittotaituruuden ja nopeuden puolesta vaa’assa painaa thrash. Kitarat sahaavat armottomasti pientä kikkailua sinne tänne viljellen ja rummut piiskaavat humppakomppia. Kiljukaula Tony Forestan ulosanti on aiempaa kireämpää eikä moottoriturpa häviä intensiteetissä muille soittajille. Punkia on puolestaan raivokas iskevyys ja napakkuus huumoria unohtamatta.

Edellislevy The Fatal Feastin 16 kipaletta kellottivat lähes 40 minuuttia, kun taas Slime And Punishmentin 14 täsmäiskua pyrähtävät alta puolen tunnin eikä yksikään turpasauna riko kolmen minuutin rajaa. Think fast, kuten päätösrallissakin todetaan. Mutta hengästyttävästä tahdista huolimatta (tai siitä johtuen) ähky uhkaa loppumetreillä. Onneksi levylle ei ole väkisin tungettu lisää täytettä.

Municipal Waste osoittaa olevansa hyvässä iskussa ja Slime And Punishment saa varmasti mosh pitin pyörimään keikoilla entiseen malliin, ellei jopa entistäkin vauhdikkaammin.