TORTURE KILLER: For Maggots To Devour

TORTURE KILLER
For Maggots To Devour
Karmageddon

Suolistoa seinille viskovan jenkkideathin jäljillä mennään niin musiikillisesti kuin sanoituksellisestikin. Jäniksenruoka ei näille hepuille maistu, sillä sanat ovat pelkkää hengenottoa, nekrofiliaa ja kannibalismia. Mutta näillähän ne pelasivat jenkitkin. Deathiin ovat aina kuuluneet kipeät kauhukuvaukset ja raflaava verimössöinen taide. Torture Killer vetää kaiken niin paljon yli, että touhu rupeaisi naurattamaan, jos sanoihin jaksaisi uppoutua tarkemmin. Juuri niin kuin esikuvansa Cannibal Corpse ja Six Feet Under.

Soundit ovat riittävän paksut kunnon lanaukseen ja pääasiassa keskitempoinen death jysähtääkin kuin nyrkki naamaan. Ja vaikka tempoa Florida-tyyliin usein muutellaankin, vaihdot eivät ole mitenkään dramaattisia. Homma halutaan tarkoituksella pitää riittävän yksinkertaiselta kuulostavana. Tämmöisellä perusörinällä olisi joskus 15 vuotta sitten kolkuteltu Roadrunnerin ovia, kun death metallin odoteltiin murtautuvan isoille lavoille.

Eihän siitä koskaan mitään tullut ja hyvä niin, sillä jos For Maggots To Devourin kaltaista levyä olisi myyty 15 miljoonaa, death metal olisi jo kuollut. Torture Killerin kaltaisten bändien elinvoimaisuus tulee undergroundista, missä vähän pienemmät piirit ovat vähän enemmän asioista selvillä.