Egotrippi, Wedding Crashers ja Gallagherin velikullat – Parasta juuri nyt -listalla kitaroita ja sulokkaita melodioita

Viikon vieras kertoo hiljaiseksi vetävän tarinan orkesterinsa Breathe-nimisen kappaleen taustalta.
12.10.2017 16:16

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

On se taas semmoista kyytiä, että oksat pois.

Viikolla 41 soittolistasellemme ovat kavunneet uuden As You Were -studioalbuminsa julkaissut Liam Gallagher, sekä Holy Mountain -singlellä hiljaisuuden niin ikään rikkonut velipoika Noel High Flying Birdseineen. Mittelö alkakoon.

Kotimaisista olisi ojentaa muun muassa huomenna uuden 10-kiekkonsa julkaisevaa Egotrippiä, Wedding Crashersiä, Antero Lindgreniä, Jani Matti Juhania ja Koisjärven Diskoa. Jotta rokkiallergikkoa vallan puistattaisi, pyysimme viime perjantaina odotetun Bad Blood Rising -läyskänsä kauppoihin päästäneen Santa Cruzin kitaravelho Johnny Cruzia lausumaan sanasen kokonaisuudelta löytyvästä kappaleesta Breathe:

Breathe on biisi, jota aloin kirjottaa jo neljä vuotta sitten, kun mulle läheinen ihminen kuoli. Halusin tehdä sille biisin, jonka kirjoittaminen etenikin sitten pikkuhiljaa kaikkien näiden vuosien aikana. Biisi vaan ei ollu mun mielestä ikinä tarpeeks hyvä. Kunnes sitten viime syksynä kun oltiin tekemässä demoja levylle kyseinen biisi tuli mieleen ja saatiin duunattua se loppuun.

Vaikka kauhean kliseistä onkin sanoa, että pitäisi muistaa aina ne ihmiset, ketä siinä ympärillä on ennen kuin ne on poissa, niin voin sanoa, että tää biisi kertoo just siitä tunteesta ettei välttämättä antanut tarpeeksi aikaa silloin kun olisi pitänyt.

Muistetaan välittää!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 41/2017)

Kaikki menneisyyden Parasta juuri nyt -listakatsaukset löydettävissä täältä.

Lisää luettavaa