The Rasmus, Joe Satriani, Äpärät… – Parasta juuri nyt -listalla ihmemiehiä, kitaravirtuooseja ja puhdasta punk-osaamista

Hyvää yötä ja huomenta, toivottaa viikon vieraamme.
28.9.2017 20:09

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Taasen on aika niputtaa viimeksi kuluneen viikon uutuuskipaleista ne relevanteimmat.

Pääkuvassa komeilee The Rasmus, jokahan julkaisee ensi viikon perjantaina odotetun Dark Matters -albuminsa. Rassejen Rendel-tunnarin lisäksi materiaalia on mahdutettu mukaan muun muassa alkuvuodesta 16. soolokiekkonsa julkaisevalta kitaravirtuoosi Joe Satrianilta, kansan voimasta tarinoivalta Äpärät-yhtyeeltä, Pertti Ojalan levyarviossa suopean vastaanoton saaneelta Paul Welleriltä ja Black Weddings -albumidebyyttinsä juuri kehiin pukanneelta Rain Diarylta.

Viikkovieraaksemme kalastimme Donkkari-klassikon uuteen uskoon muovanneen Elias Gouldin, joka tarinoi meille näin:

Ajatuksena oli aluksi lähteä tekemään Hyvää yötä ja huomenta -kappaleesta mahdollisimman pelkistettyä versiota. Innostuin kuitenkin kasvattamaan tuotantoa ja lopulta päädyin kutsumaan läjän muusikoita toteuttamaan tämän kunnianosoituksena Don Huonoille.

Muusikko-näyttelijä Gould nähdään myös 27.10. ensi-iltansa saavassa, Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntemattoman sotilaan uudessa versiossa.

Leffassa mukana oleminen oli hieno kokemus, jännitän enskaria erittäin paljon!

Tuntematon sotilas -filmatisointiin kytkeytyy myös Haloo Helsinki! -yhtye, joka julkaisi elokuvan tiimoilta taannoin uutta musiikkia.

Mukana soittolistallamme vaappuvat myös esimerkiksi S-TOOL, The Dark Element ja Arion, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteitakin piisannee:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 39/2017)

Parasta juuri nyt -katsaukset kautta aikojen löydettävissä täältä.

Lisää luettavaa