Isänmaallisuutta ja vääriä polkuja – Parasta juuri nyt -listalla suoraa tuuttausta ja Zepukka-henkeä

"Meidän uraan on mahtunut liikaakin äkkiväärää kikkailua omista ja muidenkin ihmisten lähtökohdista mietittynä," kertoo viikon vieras.

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Se on moro nääs jälleen.

Kierroksella 46 olisi tyrkyttää niin kotomaista herkkua Isänmaa Äidintaivas -singlellään palanneen Pepe Willbergin ja uutta tulemistaan puuhaavan Uniklubin muodossa. Ulkomaista nannaa tarjoillaan puolestaan viime perjantaina uuden Instant Pleasures -kokopitkänsä julkaisseen Shed Sevenin, Julien Bakerin, Black Veil Bridesin (pääkuvassa), Tuvabandin, Awolnationin ja Zepukka-orientoituneella jyystöllään vakuuttavan nuoren jenkkiryhmä Greta Van Fleetin malliin.

Hiljattain Kohtalon disko -nimisen kokopitkänsä julkaisseen AOM:in laulaja-kitaristi Juhani Noljakka kertoo kiekon eilen singlenä julkaistusta Väärällä polulla? -kakkosraidasta näin:

Väärällä polulla? lähti ideasta, että tehdäänpä kerrankin suora ja tarttuva biisi. Meidän uraan on mahtunut liikaakin äkkiväärää kikkailua omista ja muidenkin ihmisten lähtökohdista mietittynä. Tää biisi kulkikin ihan viime metreille työnimellä Suora. Laitettiin päälle vielä kunnon ihmissuhdedraama-sanat sekä poppissäkkärit ja paketti oli valmis. Tällä mennään radioon. Tai sit kortistoon.

Kipaleen uunituoreen videon voit ottaa haltuusi tästä.

Entäpä kelle tai keille lähtee terveisiä?

– Terveisiä vaan kaikille vanhoille ihmisille, varsinkin Kumikamelin Toppolle.

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 46/2017)

Parasta juuri nyt -katsaukset kautta aikain löydettävissäsi täällä.