Rauhaa, varjoja ja Mustia ruusuja – Parasta juuri nyt -lista kurottautuu avuksi alkavaan kaamokseen

Viikon vieraana suomirockin konkarismies.
2.11.2017 19:38

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Hienovaraisen hehkeää torstai-iltaa jokaiseen tupaan. Katsotaanpa sitten, mitä suosikkisoittarimme on viime päivinä kitusiinsa ahmaissut.

Sieltähän löytyy uunilämmintä U2:ta, 1970-lukuista Neil Youngia (nyt julkaistun Hitchhikerin kansi pääkuvassa), sooloilevaa Anathema-velho Daniel Cavanaghia, Eläkeläisistä ja Kumikamelistakin tutun Toppo Koposen ja kumppaneiden ATK:ta, Lauantailekaisaa Lohkaretta, kolmen varjon The New Tigersiä sekä upouutta Ellinooraa.

Ilkka Alangolla on Neljä Ruusua -orkesterinsa tuoreen Mustia ruusuja, osa 1 -ep:n nimibiisistä kerrottavanaan seuraavanlainen tarina:

Ainahan tapahtuu yllättäviä eroja, mutta yksi jäi erityisesti mieleeni. Kaverilla oli hieno family. Lapsia melkein joka sormelle, omatekemä talo ja pihasaunakin valmistumassa. Selkeesti oli äijä sillä meiningillä, että näillä mennään loppuun asti. Yhtenä päivänä rouvansa ilmoitti että ”tämä oli tässä, näkemiin”. Tuli ihan puskista.

Sittemmin olen huomannut muokanneeni ajatusmalliani alitajuisesti. Jos mulle sattuu jotain vastaavaa, niin en kuole. Käännän uuden lehden ja jatkan elämääni, erilaisena.

Millaisia terveisiä Parasta juuri nyt -listan seuraajille?

Terveisiä täältä, soundcheck alkaa, täytyy mennä!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 44/2017)

Parasta juuri nyt -katsaukset kautta aikojen ahmittavissa täällä.

Lisää luettavaa