1960–70-lukujen Alice Cooper -kokoonpano tekee uutta musiikkia: ”Työskentelemme aika tiiviisti yhdessä”

19.10.2022 13:46

Iloisia uutisia kaikille wanhan Alice Cooperin ystäville! Laulaja kertoi Detroitin Motor City Comic Con -tapahtumassa järjestetyssä kysymys & vastaus -tilaisuudessa, että 1960–70-luvuilla toiminut Alice Cooper -kokoonpano on jatkanut uudelleen virinnyttä yhteystyötään ja uusia biisejä on syntynyt jo levyllisen verran.

”Työskentelemme nyt aika tiiviisti yhdessä”, Cooper kertoi yleisölle. ”Olemme kirjoittaneet sellaiset kaksitoista biisiä.”

Siihen ei kuitenkaan tullut vastausta, milloin ja missä muodossa nämä kappaleet tulisivat yleisön kuultavaksi. Artisti tyytyi kertomaan, että uusi Alice Cooper -projekti on tulilla, ja luottotuottaja Bob Ezrin on jälleen mukana.

Alice Cooper, kitaristi Michael Bruce, basisti Dennis Dunaway ja rumpali Neal Smith ovat soittaneet vuosikymmenten mittaisen tauon jälkeen kimpassa ensin Welcome 2 My Nightmare -albumilla vuonna 2011 ja sen jälkeen Paranormal– ja Detroit Stories -levyillä (2017 ja 2021). Yhteistyö on toistaiseksi rajoittunut hajakappaleisiin kokonaisen levyn sijaan. Vanhojen aikojen bändiin kuulunut kitaristi Glen Buxton kuoli vuonna 1997.

Lisää luettavaa