1980-luvulla suositun hard rock -yhtye Y&T:n keulakuva Dave Meniketti sai lääkäriltään pysäyttäviä uutisia – sairastaa eturauhassyöpää

Rex Features/Rob Monk/Classic Rock Magazine/Shutterstock/All Over Press

Pitkän linjan hard rock -yhtye Y&T siirsi hiljattain kiertuepäivämääriään nokkamiehensä Dave Menikettin jouduttua 11. helmikuuta ”kriittiseen lääketieteelliseen toimenpiteeseen”.

Nyt Meniketti on julkaissut lausunnon terveydentilastaan sosiaalisessa mediassa.

”Useiden verikokeiden, laajojen mri-kuvausten ja viime perjantain koepalan jälkeen minulla on diagnosoitu eturauhassyöpä”, Meniketti kirjoittaa. ”Lääkärini mukaan löysimme sen aikaisessa vaiheessa ja selviytymismahdollisuudet ovat hyvin suuret. Yli 90% tämäntyyppisestä syövästä (onnekseni minun kasvaa suhteellisen hitaasti) kärsivistä parantuvat ja elävät elinaikaodotteensa mukaisesti. Koska olen pitänyt terveydetilaani silmällä, ja koska tämä löydettiin ajoissa, saattavat olla syyt sille, että voin toipua tästä täydellisesti.”

”Kannustan kaikkia kuuntelemaan kehojaan ja käymään säännöllisissä tarkistuksissa”, Meniketti lisää. ”Tiedän monia jotka eivät tehneet niin, ja se on ollut ero pidemmän elämän ja kuoleman välillä.”

”Näistä uutisista huolimatta minulla menee ihan hyvin, tunnen oloni hyväksi ja odotan innolla tämän jättämistä taakseni sekä musiikin parissa jatkamista vielä vuosien ajan”, Meniketti päättää viestinsä.

Toivokaamme miehelle nopeaa ja täydellistä toipumista.

First of all, I wanted to thank everyone who have sent nice thoughts my way after hearing I had to move shows for a…

Julkaissut Y&T Perjantaina 18. helmikuuta 2022