22-Pistepirkkojen PK Keräsen musiikkia kuullaan ulkomaisessa draamasarjassa – näyte julki

PK Keränen.
Perttu Saksa

Tiedote kertoo ilahduttavia asioita. 22-Pistepirkkojen laulaja-kitaristi PK Keräsen tekemää musiikkia on napattu tanskalais-norjalaiseen Mellom oss -tv-sarjaan. Ilmeisesti Keräsen kappaleet ovat vieläpä merkittävässä roolissa, sillä tiedotteen mukaan ne ovat sarjan ”kantava teema”. Hyvä!

Mellom oss (englanniksi Between Us) on parisuhdesarja, joka nähdän marraskuusta alkaen Norjan ja Tanskan televisioissa. Suomen ja Ruotsin luvataan olevan vuorossa seuraavina.

Keräsen musiikkia päätyi sarjaan, kun ohjaaja Eigil Langmark kuuli miehen tuotantoa.

”Olin juuri keskellä ensimmäisen sooloalbumini äänityksiä saatuani tekstiviestin, jossa kyseltiin sopivaa musiikkia kahdeksanosaiseen tv-sarjaan. Lähetettyäni yhden uuden biisini demon Norjaan ohjaaja saapui Helsinkiin studiolle kuuntelemaan tulevan levyni äänityksiä. Hän tykkäsi biiseistä niin kovasti, että valikoi albumini biisin sarjan kantavaksi tunnuskappaleeksi sekä monia muita kappaleita sarjan jaksoissa kuultavaksi score-musiikiksi”, Keränen kertoo tiedotteessa.

Sarjan tunnuskappale Let Go sekä useat muut sarjassa kuultavat kappaleet ovat Keräsen tulevalta sooloalbumilta. Levy julkaistaan vuoden 2020 alussa, ja ensimmäinen single Let Go julkaistaan 25. lokakuuta.

Katso sarjan traileri täältä. Pikkupätkän Let Go -biisistä voi tarkastaa puolestaan täältä.