AC/DC suuntaa kiertueelle uuden kannuttajan kanssa – ex-rumpali olisi myös ollut kiinnostunut lähtemään vielä tien päälle

28.2.2024 21:51

Entinen AC/DC-rumpali Chris Slade sanoo Rock Camp: The Podcastin haastattelussa olleensa valmis palaamaan kokoonpanoon yhtyeen tulevalle maailmankiertueelle.

60 vuoden uran rumpupatteriston takana luonut Slade olisi ollut kiinnostunut lähtemään jälleen tien päälle, mikäli kutsu vain olisi käynyt.

”Tietenkin olisin tehnyt sen. En pysty kävelemään, mutta kykenen soittamaan rumpuja”, Slade naureskelee. ”Epäilen, että Angus [Young] ei usko sitä, mutta kuka tietää? Soittaisin luultavasti Phillin [Rudd] nykytyyliin enkä kuten Chris Slade 90-luvulla.”

”Olisin ollut ehdottomasti kiinnostunut”, Slade lisää. ”Mutta näin tämä meni tällä kertaa.”

Slade soitti rumpuja AC/DC:n viimeisimmällä, vuonna 2016 päättyneellä Rock or Bust -kiertueella. Rudd tunnetaan puolestaan yhtyeen klassisen kokoonpanon jäsenenä, ja mies soitti myös yhtyeen tuoreimmalla Power Up -albumilla. AC/DC ei ole kommentoinut julkisesti Ruddin tai Sladen korvaamisen syitä.

Tämän vuoden kiertueelle bändi on pestannut 55-vuotiaan Matt Laugin, joka oli mukana jo bändin keikalla viime vuoden Power Trip -tapahtumassa. Laug on aiemmin soittanut muun muassa Alanis Morrissetten, Alice Cooperin ja Slashin kanssa.

Lisää luettavaa