Aerosmith-basisti kuvailee haastattelussa Rainbow-paluukeikkojen Ritchie Blackmorea ”pulskaksi” ja tämän soittoa ”tasapaksuksi”

Kuva: Jean-Luc Ourlin

Tom Hamiltoniin ei niin vain tehdäkään vaikutusta. Blabbermouth raportoi miehen turinoineen toisen Aerosmith-jäsenen, rumpali Joey Kramerin kanssa tämän radio-ohjelmassa muun muassa Rainbown paluusta. Hamiltonilta ei liiemmälti positiivisia kommentteja asian suhteen irronnut sen enempää soiton, kuin Ritchie Blackmoren ulkoisen habituksenkaan suhteen.

– Juuri ennen kuin Rainbown oli määrä esiintyä, kaikki potkittiin pois lavalta. Kaikkien tuli pysytellä kulissien takana. Lavalle vieville käytäville laitettiin vielä kulkemisen estäviä punavalkoisia nauhojakin. Kaikki vain seisoivat ja tuijottivat siellä tyyliin, ”ei herranjestas, oletteko koskaan nähneet minkään bändin toimivan noin?”, mutta hän [Blackmore] ei todellakaan halunnut ketään muita lavalle esiintyessään.

Kysyttäessä miltä Blackmore näytti, Hamilton vastasi ”pulskalta” ja tämän soitosta basistilla oli myös muutama valittu sanansa sanottavanaan.

– Hän soitti liidejä. Soitto kuulosti kuin se tulisi suoraan levyltä, eikä siitä välittynyt juuri tunnetta. Se oli melko tasapaksua.

Ritchie Blackmore palasi rock & rollin pariin kolmen keikan ajaksi uudelleen kasatun Rainbown kanssa viime ja toissa viikonloppuna Saksassa ja Englannissa. Näin ”pulskalta” ja ”tasapaksusti soittavalta” Blackmorelta sujui Deep Purple -klassikko Soldier of Fortune Birminghamin Genting Arenalla: