Agents tien päälle Sorsakosken ja Kääriäisen kanssa

15.4.2009 09:59

Kolmekymmentävuotista taivaltaan juhlistava Agents karauttaa elo-syyskuussa kiertueelle. Kaikkien aikojen Agents -rundille lähtevät solisteiksi Agents-legendat Topi Sorsakoski ja Jorma Kääriäinen. Mukana on myös yhtyeen nykyinen laulaja Vesa Haaja. Kiertue käynnistyy Jyväskylän Paviljongista 27.8.

Kolmekymmentävuotista taivaltaan juhlistava Agents karauttaa elo-syyskuussa kiertueelle. Kaikkien aikojen Agents -rundille lähtevät solisteiksi Agents-legendat Topi Sorsakoski ja Jorma Kääriäinen. Mukana on myös yhtyeen nykyinen laulaja Vesa Haaja. Kiertue käynnistyy Jyväskylän Paviljongista 27.8. ja päättyy Helsingin Tavastialle 15.9. Konserttiliput maksavat 35 euroa.

– Syksyn konsertit kattavat Agentsin koko musiikillisen historian Baddingista Haajan Veskuun. On mukavaa soittaa myös Topin ja sekä vanhan kunnon Jorkan kanssa pitkästä aikaa, toteaa Agentsin perustaja ja johtaja Esa Pulliainen.

– Odotan tätä rundia niin innolla, että tarvitsee varmaan köyttää itsensä puuhun kiinni, ettei tule lähdettyä liian aikaisin liikkeelle, sanoo Topi Sorsakoski.

Kaikkien aikojen Agents -kiertueen alla julkaistaan myös retrospektiivinen useamman cd:n Agents-boxi.

Rundin aikataulu:

27.08. Paviljonki, Jyväskylä
28.08. Oulu-halli, Oulu
30.08. Kulttuuritalo, Helsinki
01.09. Sibeliustalo, Lahti
02.09. Caribia, Turku
06.09. Musiikkikeskus, Kuopio
07.09. Mikaeli, Mikkeli
12.09. Areena, Seinäjoki
13.09. Tampere-talo, Tampere
15.09. Tavastia-klubi, Helsinki

www.agents.fi

Lisää luettavaa