Artisti: Agents

Tässä se nyt on: Agentsin ja Maustetyttöjen yhteinen näkemys vanhasta, ihanasta Sorsakoski-klassikosta

Ville Valon kanssa tehty Badding-levy oli Agentsille selvästi mieluinen kokemus, sillä tällekin kesälle viriteltiin samankaltainen yhteistyöprojekti. Tällä kertaa Esa Pulliaisen johtama orkesteri yhdisti voimansa Maustetyttöjen kanssa, ja esityslistalle on valikoitunut kaksi Topi Sorsakosken aikaista Agents-biisiä (Salattu suru ja Kirje) sekä kaksi Maustetyttöjen kappaletta (Tein kai lottorivini väärin ja Jos mulla ei ois sua, mulla ei ois mitään). Neljän biisin ep tulee julki 22. huhtikuuta.

Ensinäyttö: Pekka Laine levytti rakkaudentunnustuksen sähkökitaralle – Esa Pulliainen tarjoaa tulitukea

Pekka Laine on monille musiikinystäville tuttu mies Ylen radiojournalistina sekä dokumentaristina. Hän on kuitenkin toiminut pitkään myös muusikkona, ja tällä osastolla hänet tunnetaan parhaiten The Hypnomenin johtohahmona. Hypnomen on paukuttanut instrumentaalimusiikkiaan jo vuodesta 1994, mutta nyt Laine julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa.

Agents-kitaristi Esa Pulliainen kertoo saaneensa haltuunsa lisää aiemmin julkaisematonta Badding -materiaalia

Ville Valon ja Agentsin yhteistyö lukeutuu epäilemättä viime vuosien iskelmä- ja musiikkikansaa puhuttaneimpiin tapauksiin. Kitaristi Esa Pulliainen löysi alunperin nauhavarastostaan Badding-demonauhan, joka muuntui myöhemmin entisen Him-solistin laulamana uudeksi Agents-albumiksi. Nyt Pulliainen kertoo saaneensa haltuunsa lisää aiemmin julkaisematonta Badding-materiaalia.