Aknestik lähtee kiertueelle originaalikokoonpanossaan – ”Tauko on auttanut ymmärtämään, mikä meidän musiikissa on oleellista”

"Nyt soitetaan parhaat ja rakastetuimmat rallit isolla intensiteetillä. Saa laulaa mukana", toteaa solisti Jukka Takalo.
17.5.2022 12:10

1980-luvun puolivälissä perustettu, 90-luvulla seitsemän albumia Poko Rekordsille levyttänyt haukiputaalainen Aknestik lopetti aktiiviuransa kesällä 2002. Yhtye aktivoitui viime vuonna uudestaan ja tänä vuonna se suuntaa keikkalavoille toden teolla. Kesällä on luvassa pari esiintymistä ja marraskuussa vielä kourallinen klubikeikkoja Suomirokkia ja suuria tunteita -kiertueen merkeissä, jolle yhtye suuntaa originaalikokoonpanossaan.

”Pitkä tauko on auttanut ymmärtämään, mikä meidän musiikissa on oleellista”, Aknestikin jälkeen soolouraa tehnyt solisti Jukka Takalo toteaa.

”Mahtava lähteä kiertueelle tällä porukalla ja toivottavasti nähdään tuttuja naamoja yleisön joukossa! Nyt soitetaan parhaat ja rakastetuimmat rallit isolla intensiteetillä. Saa laulaa mukana. Kiertueesta tulee melkoiset kokoontumisajot.”

Suomirokkia ja suuria tunteita -kiertue etenee seuraavalla tavalla:

23.7. Oulu, Voimala 1889 (+The Southgates)
24.7. Sotkamo, Pesäpallostadion
4.11. Lappeenranta, Nuijamies
5.11. Tampere, Yo-talo (+Supperheads)
11.11. Hämeenlinna, Suistoklubi
12.11. Helsinki, On the Rocks (+Supperheads)

Lisää luettavaa