Albumiuutisia: Wolfmother-nokkamies, Kings Of Leon, Smashing Pumpkins

Wolfmotherille näyttää käyneen ns. Dingot, eli yhtyeen kolmanneksi tarkoitetusta albumista onkin tulossa nokkamiehensä Andrew Stockdalen sooloalbumi. Wolfmother on Andrew’n sanojen mukaan nyt tauolla ja Keep Moving -niminen levy ilmestyy Andrew’n nimen alla toukokuun lopussa. Maistiaisbiisin Long Way To Go voi kuulla täällä – hyvin paljon Wolfmotheriltahan se kuulostaa.

Kings Of Leon on saanut valmiiksi syksyllä ilmestyvän kuudennen albuminsa äänitykset. Hyvältä kuulostaa se, että basisti Jared Followill on kuvaillut levyä nuorekkaaksi ja Youth & Young Manhood ja Because Of The Times -albumien yhdistelmäksi. Toivotaan että tulossa on jotain parempaa kuin edellinen Come Around Sundown (2010). (Lähde: NME)

Billy Corgan puolestaan twiittasi juuri aloittaneensa seuraavan Smashing Pumpkins -albumin säveltämisen. Bändihän julkaisi hyvän vastaanoton saanen Oceanian viime vuoden alussa. Bänditoiminnan ohella Billy on ehtinyt muun muassa mainostaa huonekaluja ja vapaapaini-yritystään, sekä avata Madame ZuZu’s -nimisen teehuoneen.