Alexi Laiho, Roope Latvala ja Marco Hietala jammailemassa Ozzya ja Panteraa – Tässäpä mainio videopätkä arkistojen kätköistä

Video on kuvattu kitaraklinikalla vuonna 2002.
28.11.2019 16:37

Youtuben kätköistä löytyy aika ajoin todellisia helmiä ja tässäpä meillä on yksi sellainen. Pätkä on ladattu palveluun jo viime syyskuussa, mutta se ansaitsee tulla nostetuksi esille hieman näin jälkijunassakin, sen verran kovin historian siivet nimittäin nyt havisevat.

Youtube-käyttäjä Kimmo Korhonen – joka myös muun muassa Waltarin ja Solaciden kitaristina tunnetaan – on nimittäin ladannut katsottavaksi vuonna 2002 kuvatun videon, jolla vielä tuolloin toiminnassa olleen Sinergy-yhtyeen kitaristit Alexi Laiho (Children of Bodom) ja Roope Latvala (Stone) sekä basisti Marco Hietala (Nightwish, Tarot) jamittelevat lahtelaisen soitinliikkeen järjestämällä soitinklinikalla. Kolmikko soittelee taustanauhan turvin muun muassa Ozzy Osbournea, Sinergyä sekä Panteraa. Katso videopätkä yläpuolelta.

Korhonen on myös jo aiemmin keväällä ladannut Youtubeen toisenkin kitaristikaksikon klinikkavideon. Tällä vuodelta 2001 peräisin olevalla pätkällä kaksikko tiluttelee menemään paitsi Sinergyä ja Children of Bodomia, myös muun muassa Stonea ja Waltaria. Katso vanhempi video tuosta alapuolelta.

Lisää luettavaa