Alice Cooper kirjoitti kunnianosoituksen edesmenneelle Pentti Glanille – ”Loistorumpali, joka kykeni juomaan minut pöydän alle”

Cooper muistaa suomalaissyntyistä yhtyetoveriaan Facebookissa.
10.11.2017 07:36

Uutisoimme toissapäivänä suomalaissyntyisen, Kanadassa uransa luoneen rumpalin Pentti ”Whitey” Glanin kuolemasta. Glan menehtyi 7. marraskuuta 71-vuotiaana. Hän sairasti keuhkosyöpää.

Glan soitti muun muassa Lou Reedin ja Alice Cooperin yhtyeissä, ja nyt Cooper julkaisi Facebook-sivullaan hyvästijätön entiselle bändikaverilleen. Mitä ilmeisimmin Cooper arvosti Glanin taitoja kovasti.

”Valitsin Whitey Glanin rumpaliksi Welcome to My Nightmare -kiertueelleni, koska hän oli yksinkertaisesti paras rumpali tarjolla, enkä tiennyt hänen kykenevän juomaan minut pöydän alle. Hän oli loistotyyppi, ja jokainen hänen kanssaan työskennellyt on pitänyt häntä hyvänä ystävänään”, Cooper kirjoittaa.

”Hän oli yksi rockin laaturumpaleista, mutta minun mielestäni hän on hyvin aliarvostettu ja jäänyt liian vähälle huomiolle. Hän oli todellinen rumpaleiden rumpali! Kanadassa on nyt yksi maailmanluokan muusikko vähemmän. Lepää rauhassa, Whitey.”

Lue alkuperäinen viesti alempaa:

Lisää luettavaa