Alice Cooper muistelee, kuinka Lemmy Kilmister kehuskeli kerran lopettaneensa juomisen – tietenkin viskidrinkki kädessään

11.12.2019 20:39

Kerrang-lehti kyseli hiljattain Alice Cooperilta, mikä olisi tämän henkilökohtainen tribuutti edesmenneelle rock-jumala Lemmy Kilmisterille. Cooperhan oli tunnetusti hyvää pataa Motörhead-nokkamiehen kanssa ja miehen Hollywood Vampires -yhtyekin versioi suhteellisen säännöllisesti Ace of Spades -klassikkoa keikoillaan.

”Mikäli hän olisi edelleen elossa, Lemmy olisi ehdottomasti vampyyri”, Cooper sanoo. ”Hän luultavasti olisi basistimme. Kaikki me tunsimme tavalla tai toisella Lemmyn, koska hän soitti kanssamme niin monta kertaa — kaikki bändissä ovat rundanneet Lemmyn kanssa. Hän oli eräänlainen matkamies.”

”Lopetin juomisen 37 vuotta sitten, mutta hän tuli kerran luokseni ja sanoi: ’Alice, lopetin juomisen'”, Cooper jatkaa. ”Ja hänellä oli drinkki kädessään. Istuskelin siinä ja tokaisin, että ’Sehän on hienoa — tuo on varmaan kokista?’ Hän sanoi, että ’Ei, on siellä vähän viskiä seassa.’ Hänen mielessään juomisen lopettaminen tarkoitti sitä, että enää ei juotukaan pullollista viskiä joka ilta. Ehkä vain viisi tai kuusi drinkkiä.”

No niin!

Cooper palaa ensi vuonna Ol’ Black Eyes Is Back -kiertueen pariin Pohjois-Amerikassa. Mukaan reissulle lähtee Lita Ford.

Lisää luettavaa