Amaranthe julkaisi juuri uuden levyn ja edessä on mittava kiertue – Laulaja jäi yllättäen tauolle yhtyeestä

10.11.2016 11:15

Ruotsalainen konemusiikki- ja pop-elementtejä metalliinsa yhdistelevä Amaranthe julkaisi lokakuun lopulla kolmannen pitkäsoittonsa ja sillä on edessään pitkä kiertue Euroopassa sekä muutamia keikkoja myös Yhdysvalloissa. Huhtikuussa yhtye saapuu Suomeen peräti kahdeksan keikan kiertueelle.

Bändin kolmesta laulajasta yksi on kuitenkin tulevalla kiertueella poissa, sillä orkesterin perustajiin kuuluva Jake E ilmoitti Facebookissa jäävänsä Amaranthesta määrittelemättömän pituiselle tauolle.

”Takana on pitkä seitsemän vuoden ajanjakso, joka on ollut äärimmäisen miellyttävä ja jännittävä. Olemme sinä aikana saavuttaneet sellaisen suosion, josta emme osanneet ajatella villeimmissä kuvitelmissammekaan. Nyt on kuitenkin oikea hetki ottaa etäisyyttä kiertämisestä ja tehdä muita asioita, joista olen jo pitkään haaveillut”, Jake E kertoo tiedotteessaan.

Nähtäväksi siis jää, palaako Jake E mukaan jo Suomen-kiertueelle vai tuleeko tauosta vielä pidempi.

”Tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa, kuinka kauan olen poissa kuvioista. Mutta haluan lähettää suurimmat kiitokseni kaikille faneille, jotka ovat tukeneet meitä kaikki nämä vuoden. Kyllä me pian taas tapaamme!”

Metal Hammerin mukaan tulevalla kiertueella Jake E:n lauluosuudet hoitaa Smash Into Pieces -yhtyeen Chris Adams.

Lisää luettavaa