Andrew W.K. vapauttaa amerikkalaiset kahden puolueen järjestelmästä – Täältä tulee The Party Party!

1.4.2016 08:00

Oli (aprilli)pilaa tai ei, bailurockin kuninkaan Andrew W.K.:n viimeisin tempaus on eeppisen hykerryttävä.

Muun muassa takavuosien hitistään Party Hard sekä sellaisista kappaleista kuin Party Til You Puke, We Want Fun ja The Party God tunnettu Andrew W.K. on nimittäin kyllästynyt amerikkalaiseen poliittiseen ilmapiiriin. Ratkaisuna mies on perustanut uuden puolueen. Puolueen nimi on tietysti The Party Party, ja sen tavoitteena on poistaa kahden puolueen järjestelmän synnyttämä vastakkainasettelu.

”Me kaikki haluamme pohjimmiltamme samoja asioita: koulutusta, terveydenhuoltoa ja yhteiskunnallista tasa-arvoa. Jos tarpeeksi moni on valmis vapauttamaan itsensä ja valitsevat vasemman ja oikean sijaan kolmannen äänen, näette, miten nykyinen ”me vastaan he”-ajattelu estää meitä saavuttamasta todellista vapautta”, kerrotaan puolueen kotisivuilla.

Oli kyseessä sitten mainoskikka tai oikea puolue, ideana se on ainakin mahtava. Sivuston mukaan puolue on jo kerännyt tarpeeksi allekirjoituksia, jotta se voidaan hyväksyä viralliseksi puolueeksi, ja asia on viety käsiteltäväksi ylemmille tahoille. Mikäli haluat liittyä mukaan bilekansaan, se onnistuu täällä.

 

Lisää luettavaa