Anssi Kela haluttiin vieraaksi Kaija Koon stadionkeikalle, vaan ei laulamaan – Nyt Kela esittelee melkein toteutuneen tulisen bassosoolonsa

Aikataulut eivät valitettavasti natsanneet.
21.8.2023 11:29

Anssi Kela on jakanut some-kanavissaan videon, jossa tämä soittaa tulisen peukkubassosoolon. Videon saatteessa Kela kertoo hauskan tarinan soolon taustalla – se oli nimittäin alun perin tarkoitus kuulla Kaija Koon stadionkeikalla Helsingissä viime lauantaina.

”Huhtikuussa Kaijan Superstadionin musiikillinen tuottaja, Lasse Sakara, laittoi viestiä: Kaija haluaisi minut keikalleen fiittaamaan. Mutta ei laulamaan, vaan soittamaan peukkubassosoolon. Mitä tuollaiseen pyyntöön voi vastata? Peukkubassoa stadionilla? Totta kai tulen”, Kela kertoo.

Valitettavasti Kelalle oli buukattu samalle päivälle esiintyminen Kangasalan R3-festareilla. Aikataulullisia ja logistisia asioita selvitettiin ja säädettiin, mutta syystä tai toisesta ongelmat jäivät ratkomatta. Koska Kela oli jo ehtinyt ”sormet rakoilla” treenata haastavan soolon, päätti tämä kuvata sen videolle ja laittaa kaikkien hämmästeltäväksi. Katso soolovideo tuosta alta.

”Olkoon tämä vaikka työnäyte seuraavalle stadionkeikan tekevälle artistille, joka kaipaa showhunsa kaikkia kansankerroksia yhdistävää basismia. Olen käytettävissä”, Kela päättää kirjoituksensa.

Lisää luettavaa