Anssi Kela mittauttaa hintansa uudelleen

26.8.2010 17:32

Anssi Kela jatkaa "ilmaista keikkakokeiluaan" Helsingin keväisen onnistumisen jälkeen.

- Toukokuinen Tavastian ilmaiskeikka oli niin fantastinen kokemus, että haluamme bändini kanssa tarjota nyt samanlaiset elämykset myös Turun ja Tampereen Klubilla 21.-22.9.

Anssi Kela jatkaa "ilmaista keikkakokeiluaan" Helsingin keväisen onnistumisen jälkeen.

– Toukokuinen Tavastian ilmaiskeikka oli niin fantastinen kokemus, että haluamme bändini kanssa tarjota nyt samanlaiset elämykset myös Turun ja Tampereen Klubilla 21.-22.9.

Illan formaatti on siis sama kuin Tavastiallakin: pääsylippua ei tarvitse maksaa, mutta esiintyjille kerätään vapaaehtoinen kolehti. Maksa lähtiessäsi mitä haluat: jos keikka on mielestäsi hyvä niin voit kiittää siitä kilauttamalla kirstuun hiukan käteistä – huonosta keikasta ei tietenkään tarvitse maksaa mitään.

– Tavastialla konsepti toimi mainiosti ja tuloksena oli yksi parhaimmista keikoistani pitkään aikaan. Salissa vallitsi harvinaislaatuisen lämminhenkinen tunnelma ja viihdyimme lavalla lopulta kolmatta tuntia toteuttamassa yleisöstä huudettuja toiveita. Keräyslippaisiinkin kertyi sen verran, että pääsimme taloudellisesti plussan puolelle, Kela kertoo ja kehottaa lukemaan enemmän täältä.

Lisää luettavaa