Anti-Flag Pakkahuoneelle, Danko Jones kiertueelle

3.12.2008 10:57

Viime kesän Ruisrockissa esiintynyt amerikkalainen Anti-Flag konsertoi Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 15. maaliskuuta. Anti-Flag toimii "minifestarin" päänimenä ja tapahtuman muut esiintyjät ovat brittiläinen Frank Turner sekä suomalaiset Wasted ja Jaakko & Jay.

Viime kesän Ruisrockissa esiintynyt amerikkalainen Anti-Flag konsertoi Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 15. maaliskuuta. Anti-Flag toimii "minifestarin" päänimenä ja tapahtuman muut esiintyjät ovat brittiläinen Frank Turner sekä suomalaiset Wasted ja Jaakko & Jay. Tapahtumaan ei ole ikärajaa ja täysi-ikäisille on tarjolla rajattu anniskelualue. Liput maksavat 25,50 euroa.

Poliittisesti aktiivinen Anti-Flag on viime vuosien aikana noussut erääksi menestyneimmistä punkbändeistä, mutta kohta parikymmentä vuotta toiminut orkesteri on kasvaneesta suosiostaan huolimatta pitänyt kiinni tinkimättömistä periaatteistaan ja poliittisista ideologioistaan.

Illan toisena ulkomaisena vieraana nähdään vuonna 2005 hajonneen Million Dead -hardcorebändin solisti Frank Turner, joka nykyisin keskittyy omaa nimeään kantavaan sooloprojektiinsa.

www.anti-flag.com

Kanadalainen energiarokkari Danko Jones saapuu puolestaan Suomen-kiertueelle. Never Too Loud -albumia edelleen promotoiva torontolaisyhtye esiintyy seuraavasti:

02.03. Tampere, Klubi
03.03. Oulu, Teatria
04.03. Helsinki, Kulttuuritalo

Edellisen kerran Danko Jones nähtiin Suomessa Provinssirockissa.

www.dankojones.com

Lisää luettavaa