Asiaa automainoksista: Eminem ja Mötley Crüe

Hiphop-stara Eminem on haastettu oikeuteen. Asialla on koditon amerikkalaismies Stephen Lee Pieck.

Kyseessä onkin melkoinen tarina. Pieckn omin käsin kirjoittaman selvityksen mukaan hän oli syömässä newyorkilaisessa ravintolassa Christina Aguileran ja hänen miehensä kanssa. Kesken illastelun Aguilera päätti pirauttaa Eminemille ja pian puhelin olikin jo Pieckn kädessä. Sen jälkeen Pieck paljasti Eminemille yksityiskohtaisen ideansa automainoksesta – ja kohta Chrysleria mainostava Born Of Fire -mainos olikin jo valmiina (katso valmis teos täällä).

Tuntuu kevyesti siltä, ettei Pieckn vaatimaton yhdeksän miljoonan dollarin korvausvaatimus mene ainakaan aivan sellaisenaan läpi.

Myös Mötley Crüe on lähtenyt automainosten maailmaan. Varsinkin suomalaisittain ajatellen asiassa on toki jotakin mautonta – mutta niinhän oli jo Mötiköiden Music To Crash Your Car To -kokoelman nimessäkin.

"A Dream Car. For Real Life" – 2012 Kia Optima -mainoksen voi katsoa täällä.

Muistettakoon myös, että Mötley Crüen kolmen viikon mittainen "talon bändi -pesti" Las Vegasin Hard Rock Hotel & Casinossa käynnistyy perjantaina 3. helmikuuta.

– Keikoistamme tulee ikimuistoisia "Cirque du Soleil kohtaa rock ’n’ rollin" -tapahtumia. Mukana on myös akustinen osio, laulaja Vince Neil kuvailee.