Axl Rose tiedottaa: 30-vuotinen perinne Guns N’ Roses -konserteissa päättyy

4.12.2022 16:15

Australian ABC uutisoi eilen katsojasta, joka sanoi saaneensa osuman kasvoihinsa Guns N’ Rosesin keikalla Axl Rosen heitettyä illan päätteeksi mikkinsä yleisön joukkoon. Rebecca Howe -niminen Adelaide Now’n tuoreessa haastattelussa, että ajatteli heti iskun jälkeen ”voi luoja, kasvoni ovat painuneet kasaan.”

Vapaalla ollut poliisi auttoi hänet sivummalle. ”Mitä jos se oli osunut muutaman sentin oikealle tai vasemmalle? Olisin voinut menettää silmän”, Howe sanoo. ”Mitä jos se olisi osunut suuhuni ja murtanut hampaani? Jos pääni olisi ollut sivuttain ja se olisi osunut ohimoon, olisin voinut kuolla.”

Tapaturma on kantautunut nyt myös Rosen korviin. Laulaja kommentoi asiaa Twitterissä toteamalla, että jo perinteeksi muodostunut mikrofonin heitto jää vastaisuudessa pois yleisen turvallisuuden nimissä.

”Olen saanut tietooni, että fani on mahdollisesti saattanut loukkaantua keikallamme Australian Adelaidessa mikrofonista, jonka perinteiden mukaisesti heitän yleisölle. Mikäli tämä pitää paikkansa, emme tietenkään halua kenenkään loukkaantuvan tai aiheuttavan millään tavoin kenellekään kipua ja särkyä”, Rose kirjoittaa.

”Mikki on heitetty keikan päätteeksi jo 30 vuoden ajan ja olemme olettaneet, että fanit tietävät tästä, ja että he ovat halunneet saada mahdollisuuden napata mikki itselleen. Yleisen turvallisuuden nimissä pidättäydymme jatkossa heittämästä mikkiä tai mitään muutakaan faneille keikkojemme aikana.”

”Valitettavasti on henkilöitä, jotka omista tarkoitusperistään valitsevat raportoida aiheesta negatiiviseen ja vastuuttomaan sävyyn, mikä ei voisi olla kauempana totuudesta. Toivomme, että suuri yleisö ja erityisesti fanimme tietävät, että niinkin voi joskus käydä. Suuret kiitokset kaikille ymmärryksestä.”

Alla Rosen päivitys.

Lisää luettavaa