Bad Wolvesin ja some-lausunnoillaan kohauttaneen nokkamiehen tiet ovat eronneet

Tarkkaa syytä Tommy Vextin poistumiseen ei kerrota.
11.1.2021 14:45

Erityisesti The Cranberriesin Zombie-coveristaan maailmalla tutuksi tulleen amerikkalaisen Bad Wolves -yhtyeen ja bändin laulajan Tommy Vextin tiet ovat eronneet. Vext kertoi itse saaneensa potkut omalla, sittemmin Instagram Live -videollaan 8. tammikuuta ja yhtye vahvisti kokoonpanomuutoksen päivää myöhemmin bändin omilla some-kanavilla.

”On totta, että Bad Wolvesin ja Tommy Vext tiet ovat eronneet. Me neljä aiomme jatkaa musiikin tekemistä ja uusi levy julkaistaan suunnitelmien mukaan myöhemmin tänä vuonna. Tommy on ollut iso osa yhtyettä ja olemme kiitollisia hänen panokseestaan. Asiasta ei ole juuri muuta kerrottavaa tällä hetkellä, mutta lähetämme rakkautta ja kiitollisuutta faneillemme, jotka ovat tukeneet meitä alusta saakka. Emme olisi tässä ilman teitä. Kaikkea hyvää, Chris (Cain), Doc (Coyle), Kyle (Konkiel) ja John (Boecklin)”, yhtye tiedottaa.

Eron/potkujen taustoista ei ole tätä kirjoittaessa sen enempää selvyyttä, mutta Metal Sucks -sivuston mukaan Vext kertoi Instagram-videollaan muun bändin ja levy-yhtiön pakottaneen hänet eroamaan poliittisista erimielisyyksistä johtuen.

Vext on viime aikoina kohauttanut useilla sosiaalisen median julkaisuillaan, joissa tämä on muun muassa kertonut rasismin olevan median luoma ongelma ja Black Lives Matter -liikkeen olevan pelkkä rahasampo. Vext on myös tunnustautunut Donald Trumpin tukijaksi. Lisäksi Vextin entinen tyttöystävä syytti laulajaa väkivaltaisuuksista ja tälle asetettiin lähestymiskielto kahden vuoden ajaksi. Vext itse tyrmäsi väitteet pahoinpitelystä ja sanoi ex-kumppanin yrittävän vain kiristää tältä rahaa.

Lisää luettavaa