Bad Wolves -solisti sohii muurahaispesää – Sanoo rasismin olevan vain median keksimä ongelma, jolla tehdään rahaa

"Olen tässä maassa kasvanut afroamerikkalainen enkä ole kokenut oikeaa rasismia", sanoo Tommy Vext Instagram-videollaan.
11.6.2020 10:35

Bad Wolves -yhtyeen nokkamies Tommy Vext julkaisi Instagramissa videon, joka herättää taatusti keskustelua varsinkin näin Amerikassa edelleen jatkuvien, poliisiväkivaltaa ja rasismia vastustavien mellakoiden ja mielenosoitusten keskellä.

Vext nimittäin esittää videolla omia – joskin monia salaliittoteorioita komppaavia – näkemyksiään siitä, miten rotusyrjintä ei ole oikeasti iso ongelma Amerikassa ja että koko Black Lives Matter -liike on vain keino nyhtää rahaa afroamerikkalaiselta yhteisöltä. Vext sanoo pohjaavansa väitteensä erinäisten toimittajien, armeijan edustajien, viihdealan ammattilaisten, virologien ja ex-demokraattien haastatteluihin, joita tämä on ”tutkinut useiden viikkojen ajan”.

”Meillä on iso ongelma siinä, että kansalaiset on saatu kyttäämään toisiaan olemattoman rasismin varjolla. Olen tässä maassa kasvanut 38-vuotias afroamerikkalainen enkä ole koskaan kokenut oikeaa rasismia. Olen 20 vuoden aikana käynyt 48 osavaltiossa ja sanotaanko 50 eri maassa. Meillä ei ole ongelmia rotujen kanssa. Se on vain keksittyä”, Vext muun muassa toteaa videolla.

Yli kuusi minuuttia kestävällä videolla Vext väittää, että Black Lives Matter -liikkeen takana ovat miljonääri ja poliittinen aktivisti George Soros sekä Bill ja Hillary Clintonin humanitaarinen säätiö Clinton Foundation.

”George Soros maksaa Antifan koulutetulle, ammattimaisille mellakoitsijoille, että nämä levittäytyvät ja lietsovat näitä mellakoita. Sitten Clintonin säätiö pumppaa rahaa mainostaakseen näitä tapahtumia sosiaalisessa mediassa. Samat tyypit, jotka lietsovat näitä tapahtumia, järjestävät mielenilmauksia ja eskaloivat ne mellakoiksi, repivät rahaa afroamerikkalaisyhteisön raivosta ja murentavat Yhdysvaltojen moraalia”, Vext väittää.

Vextin julkaistua videonsa eräät fanit lähestyivät Bad Wolves -kitaristi Doc Coylea, joka on myös afroamerikkalainen, ja kysyivät, mitä ajatuksia tämä hänessä herättää.

”Sanotaanko näin, että emme ehkä ole tässä asiassa ihan samalla aaltopituudella”, Coyle vastasi.

https://www.instagram.com/tv/CBLtjGfDfhr/

Lisää luettavaa