Bam Margeran alamäki jatkaa jyrkkenemistään – poliisi etsii parhaillaan perhettään uhkaillutta tähteä

25.4.2023 00:00

Jackass-tähti Bam Margera, joka näytteli 2000-luvun alkuvuosina omaa merkittävää osaansa Himin Amerikan-valloituksessa ja tunnetaan myös The 69 Eyes -fanituksestaan, on viime vuosina esiintynyt julkisuudessa lähinnä surullisissa merkeissä. Alkoholiongelma on vienyt miestä vaikeuksista toiseen ja siltoja on polteltu siinä ohessa oikein urakalla.

Nyt Margerasta on annettu pidätysmääräys. CBS News uutisoi, että miestä syytetään osallisuudesta ”fyysiseen yhteenottoon”. Poliisiraportin mukaan Margera oli mukana yksityisasunnossa tapahtuneessa yhteenotossa, jonka jälkeen mies pakeni läheiseen metsään.

TMZ raportoi Margeran aloittaneen tapahtumasarjan hakkaamalla veljensä, CKY-rumpali Jessen ovea aamukahdeksalta 23. päivä huhtikuuta. Jesse löysi tämän jälkeen veljensä alakerrasta ”virtsaamassa lavuaariin”. Tästä seuranneen nujakan aikana Jesse väittää Bamin lyöneen häntä päähän ja uhanneen tappaa veljensä. Poliisiraportin mukaan Bam uhkasi lisäksi ”tappaa kaikki asunnossa olijat”, mukaan lukien isänsä ja kaksi naista.

Margeraa etsitään parhaillaan viranomaisvoimin. Poliisi on pyytänyt yleisöltä apua miehen löytämiseksi.

EDIT. 27.4. klo. 20.33: Margera on ilmoittautunut itse viranomaisille ja hänelle on määrätty 50 000 dollarin takuut, raportoi Metalsucks.

Lisää luettavaa