Battle Beast- ja Smackbound-laulajien yhteisprojekti Laurenne/Louhimo julkaisi debyyttialbuminsa – samalla ilmestyi myös uusi single

Battle Beastin keulilta tuttu Noora Louhimo ja Smackbound-solisti Netta Laurenne muodostavat yhdessä Laurenne/Louhimo-nimisen yhtyeen, joka julkaisi debyyttialbuminsa eilen perjantaina.

The Reckoning -nimeä kantava pitkäsoitto on saatavilla sekä cd-, lp- että digitaalisessa muodossa. Samalla ilmestyi myös levyn järjestyksessään kolmas singlepoiminta Viper’s Kiss. Voit kuunnella sen tuosta alta.

”Halusin vangita klassisen heavy metalin ja hard rockin perusolemuksen ja yhdistää sen mahtaviin melodioihin ja sanoituksiin, joissa on painoarvoa”, Netta Laurenne kertoo. ”Koska levyllä on kaksi voimakasta ääntä, oli alusta asti selvää, että tämä levy tulisi olemaan täynnä voimaa, energiaa, asennetta ja tunteita.”

”Minun inspiraationi oli ajatus voimaannuttamisesta sekä se, että kappaleet välittävät kuulijalleen voiman ja herkkyyden tunteita”, kommentoi puolestaan Noora Louhimo. ”Tulkitsemme kappaleet sydämistämme ja sieluistamme täydellä voimalla, emmekä jätä sijaa epäilyksille siitä, kuinka intohimoisia olemme laulajina ja artisteina.”

The Reckoning -albumin kappalelistaus:

Time To Kill The Night
The Reckoning
Tongue Of Dirt
Striking Like A Thunder
Bitch Fire
Hurricane Love
To The Wall
Viper’s Kiss
Walk Through Fire
Dancers Of Truth