Beast in Black juhlistaa uutta levyään rohkealla videolla – Ei perheen pienimpien silmille

Kuvakaappaus Youtubesta.
Nuclear Blast /Beast in Black

Cyberpunk animen inspiroiman videon ohjauksesta vastaa Katri Ilona Koppanen.

Kotimainen metallipoppoo, Soundin tuoreimman numeron kannessakin komeileva Beast in Black julkaisi viime perjantaina (29.10.) uuden, järjestyksessään kolmannen pitkäsoittonsa Dark Connection, jolle Soundin Mape Ollila antoi arviossaan täydet viisi tähteä:

”[Anton] Kabanen on löytänyt täydellisen heviriffien ja syntikkapulputusten tasapainon. Rumpali pieksää pannujaan kuin ne olisivat hänelle velkaa, ja punastelematon hevidiskoamalgaami ihanan pöhköine scifi-tarinoineen ja kahden kitarasankarin lennokkaine sooloineen räiskyy elektromagneettisia melodioita. Kun stoorit kruunataan jengikööreillä ja Yannis Papadopoulosin hämmentävän eriäänisillä sivupersoonilla, kaikki kornius-, juusto- ja mahtavuusmittarini ylikuormittuvat ja Dark Connectionin kuuntelusta tulee yhtä juhlaa”, Ollila kirjoittaa.

Uutta levyä juhlistaakseen yhtye on nyt julkaissut uuden musiikkivideon Hardcore-kappaleelle. Cyperpunk animesta, eritoten Hajime Sorayaman töistä ja AD Police Files -sarjasta vaikutteita ottaneen videon ideoinnista vastaa Kabanen, jonka pohjalta sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Katri Ilona Koppanen. Visuaalisesti näyttävän, rohkean ja roisin videon ikärajaksi on asetettu K18, joten videota ei voi upottaa suoraan juttuun vaan se täytyy katsoa Youtubessa. Mikäli siis ikää löytyy eikä perheen pienimpiä ole läsnä, niin voit katsoa videon täällä.