Artisti: Beast In Black

Beast in Blackin laulaja yllättää – julkaisi komean tulkinnan vanhasta Nightwish-bravuurista

Nightwishin Ghost Love Score on yksi bändin vankimpia fanisuosikkeja, jonka yleisö haluaa kuulla kiertue kiertueen perään. Ilmeisesti kappale on myös Yannis Papadopoulosin mieleen, sillä Beast in Black -laulaja julkaisi Youtubessa oman tulkintansa biisistä. Varsin kunnioitettava suoritus, kun alkuperäinen kappale on tehty tietysti naislaulajalle, ja Papadopoulos pystyy silti esittämään laulun tutulta sävelkorkeudelta. Siinä on falsetti miehellä hyvin hallussa!

Jäivätkö Beast in Blackin Suomen-keikat näkemättä? Korjaa asia videoiden avulla!

Saatiinpa vielä toinenkin Beast in Black -uutinen tälle päivälle! Nythän kävi nimittäin niin, että kuvaaja Saara Plantingin lisäksi The Circuksessa oli paikalla Timo Isoaho, joka tallensi illan tunnelmia videomuotoon. Näinpä nyt olisi tarjolla muutama asiallinen videopätkä kotisohvalta käsin ihasteltavaksi. Katso alapuolelta!

Beast in Blackiltä uusi video – tätä tuotosta ei ole varmaan tehty ihan otsa rypyssä

Beast in Black julkaisi From Hell with Love -kakkoslevynsö viime viikolla, ja nyt olisi tarjolla levyn nimikappaleeseen tehty musiikkivideo. Liekkejä, nahkaa ja kettinkejä riittää taas yllin kyllin, kuten asiaan kuuluu – katso itse yläpuolelta. Melko tyylipuhdas suoritus perinteisen heavy metalin nimeen vannovalta bändiltä!

Millainen tarina liittyy Beast in Blackin uuden albumin kansikuvaan? Taiteilija kertoo

Beast in Black promotoi tulevaa kakkoslevyään videosarjalla, jossa yhtye kertoo tuotoksensa taustoista ja tarjonnasta. Näitähän Nuclear Blast -yhtiö tekee nykyään monien bändien kohdalla, ja mikäs siinä, hyvä tapahan tämä on kertoa yleisölle hieman siitä mitä tuleman pitää.