Artisti: Beast In Black

Runsain mitoin positiivista ja hyvää meininkiä – Lue Soundin kattava Provinssi 2019 -raportti

Provinssi tarjosi tänä kesänä mainiota tunnelmaa, jännittäviä yllätyksiä, hyviä ja vielä parempia keikkoja sekä myös muutamia pettymyksiä. Soundin reporttereina Seinäjoella toimivat torstaina ja perjantaina Mikko Merilinna, lauantaina Vilja Vainio.

Taas metallipommi Suomesta – Nyt kannattaa tarkistaa Merging Flaren uutuus!

Suomalaisen heavy metalin parhaiten varjeltu salaisuus? Aiheesta voi toki keskustella, mutta yksi asia on varma: Kajaanissa 1990-luvulla perustuksensa luonut Merging Flare julkaisee Revolt Regime -kakkosalbuminsa 14. kesäkuuta, ja mikäli power-vaikutteinen perinteinen metalli – a’la Accept, Helloween, Judas Priest ja Tarot – uppoaa, niin Revolt Regime on pakkohankinta.

W.A.S.P.-johtaja Blackie Lawless ei ole maailman helpoin kaveri, sanoo Beast in Blackin Anton Kabanen

Vuonna 2017 näytti siltä, että uraansa aloitellut Beast in Black saisi tuhannen taalan paikan raivata tiensä vanhan koulukunnan metalliyleisön suosioon. Orkesterin uutisoitiin lähtevän vanhan sotaratsun W.A.S.P.:in kanssa Euroopan-kiertueelle, ja mikäpä voisi olla parempi pesti yhtyeelle, joka ammentaa inspiraationsa kaukaa 1980-luvun metalliskenen hämäristä. Vaan hullusti kävi.

Beast in Blackin laulaja yllättää – julkaisi komean tulkinnan vanhasta Nightwish-bravuurista

Nightwishin Ghost Love Score on yksi bändin vankimpia fanisuosikkeja, jonka yleisö haluaa kuulla kiertue kiertueen perään. Ilmeisesti kappale on myös Yannis Papadopoulosin mieleen, sillä Beast in Black -laulaja julkaisi Youtubessa oman tulkintansa biisistä. Varsin kunnioitettava suoritus, kun alkuperäinen kappale on tehty tietysti naislaulajalle, ja Papadopoulos pystyy silti esittämään laulun tutulta sävelkorkeudelta. Siinä on falsetti miehellä hyvin hallussa!