Bill Ward sanoo suoraan, ettei enää kykenisi nousemaan lavalle Black Sabbathin kanssa – ”Taitoni eivät enää riitä”

13.3.2021 13:05

Bill Ward tunnustaa tuoreessa haastattelussaan, ettei kykenisi enää esiintymään Black Sabbathin kanssa.

”Mitä tulee Black Sabbathin kanssa rundaamiseen, taitoni eivät enää riitä”, rumpali sanoo radiokanava SiriusXM:n Trunk Nation with Eddie Trunk -ohjelmassa. ”Minulla ei ole kykyä ohjata tuollaista bändiä lavalla. Minun täytyisi ollaan taas 60-vuotias tehdäkseni sen.”

”Olen vain rehellinen”, mies jatkaa. ”Täytän seuraavaksi 73, ja tiedän millaista energiaa vaaditaan tuon bändin paimentamiseen.”

Vaikka keikkailu ei mieheltä enää luonnistuisikaan, Ward sanoo silti haluavansa palata studioon entisen yhtyeensä kanssa.

”Haluaisin tehdä studioalbumin Sabbathin alkuperäisjäsenten kanssa”, mies toteaa. ”Heitän vain ajatuksen ilmoille. En ole puhunut asiasta kenellekään tai mitään muutakaan. En ole kuitenkaan vielä lopettanut. Kolme muuta saattavat olla, ja kunnioitan sitä, mutta minä en. Niin kauan kun olemme olemassa ja hengitämme, meillä on kaikki mahdollisuudet tehdä hienoa musiikkia yhdessä.”

Ward ei tunnetusti ollut mukana, kun Black Sabbath kokosi rivinsä uudelleen vuonna 2012. Asiasta väännettiin tuolloin runsaasti julkisuudessa, Wardin väittäessä tarjottua sopimusta epäreiluksi kun taas Ozzy Osbourne sanoi, ettei rumpali ollut fyysisesti valmis paluuseen. Lopulta Ward jäi pois myös vuosien 2016-2017 The End -jäähyväiskiertueelta.

Lisää luettavaa