Block Busterista tutut veljet debytoivat Modest Youth -nimen alla – Ensinäytössä turhautuneisuuden tuutulaulu Stardust Creatures

Kappale löytyy duon tulevalta ep-levyltä.
7.7.2022 08:36

Soundin Tarkkailuluokaltakin tutun, viime vuonna toimintansa lopettaneen Block Buster -yhtyeen veljeskaksikko Aarni ja Jaakko Metsäpelto ovat tehneet paluun noise popiksi ja elektroniseksi rockiksi musiikkiaan luonnehtivan Modest Youth -nimen alla. Yhtye julkaisee 5. elokuuta Trails-ep:n, johon on ammennettu vaikutteita muun muassa David Lynchin elokuvien surrealismista.

”Halusimme laittaa edellisen kymmenen vuoden aikana puhkikuluttamamme perinteisen rockbändin paletin uusiksi ja lähteä maalaamaan vapautuneemmin ainoana tavoitteena tehdä jotain, mikä on meidän itsemme mielestä siistiä ja uniikkia”, kaksikko kertoo.

Ensimmäinen singlemaistiainen Stardust Creatures ilmestyy virallisesti huomenna perjantaina, mutta sen visualizer-video saa nyt ensiesityksensä Soundissa. Videon pariin pääset tuosta alempaa.

”Tämä biisi on jonkinlainen melankolian ja turhautuneisuuden tuutulaulu. Sanoituksiin on varmasti monen helppo samaistua.”

Lisää luettavaa