Bob Dylania tulevassa elokuvassa esittävä Timothée Chalamet sanoo päässeensä melkoisen aarreaitan äärelle – ”Tämä herättää närää Bobin faneissa”

24.12.2023 13:27

Timothée Chalamet esittää tulevassa Bob Dylanin uran alkuvaiheita kartoittavassa A Complete Unknown -elämäkertaelokuvassa sen nimiosaa. Rooliinsa valmistautuessaan mies kertoo muun muassa kuunnelleensa 12 tunnin edestä julkaisematonta Dylan-materiaalia vuosien 1959 ja 1964 väliltä.

”Tämä saattaa herättää raivoa ja närää Bobin faneissa, ja ihan oikeutetusti”, Chalamet sanoo Happy Sad Confusedin haastattelussa. ”Mutta hän [Dylanin pitkäaikainen manageri Jeff Rosen] lähetti minulle 12-tuntisen soittolistan julkaisematonta Bobin materiaalia vuosilta 1959-1964. Tuntuu kuin minulla olisi kultaa tai vastaavaa hyppysissäni.”

Näyttelijä kuitenkin lisää, että osa musiikista on kuultavissa bootlegeillä kuten The Minnesota Tapes.

A Complete Unknownissa nähdään Chalametin lisäksi Benedict Cumberbatch (Pete Seeger), Monica Barbaro (Joan Baez) ja Elle Fanning. Woody Guthriekin on mukana rainassa, mutta häntä esittävää näyttelijää ei ole vielä julkistettu. Elokuvan ohjaa James Mangold ja kuvausten on määrä alkaa elokuussa. Ohjaajan mukaan Chalamet tulee laulamaan elokuvassa itse.

Lisää luettavaa