Bon Scottista kertova elokuva työn alla – Edesmenneen AC/DC-laulajan näyttelijä selvillä

Elokuvassa keskitytään laulajan varhaisvuosiin.
8.3.2024 07:57

AC/DC:n laulajana mainetta ja kunniaa niittänyt rokkikukko, 33-vuotiaana vuonna 1980 traagisesti menehtynyt Bon Scott on saamassa oman elämäkertaelokuvan, jossa keskitytään Scottin varhaisvuosiin ennen supertähteyttä. The Kid From Harvest Road -nimellä toistaiseksi kulkevan australialaisproduktion pääroolissa Bon Scottina nähdään Lee Tiger Halley, joka on tuttu Netflixin Boy Swallows World -sarjasta.

Elokuvan käsikirjoittaa Stephen Belowsky yhdessä ohjaaja David Vincent Smithin kanssa. Kaksikko lupaa elokuvan paljastavan asioita Scottin elämästä, joita ei ole koskaan aiemmin kerrottu. Projektilla on Scottin perikunnan siunaus. Esituotantovaiheessa olevan elokuvan kuvausten on määrä alkaa ensi vuonna.

”Olen aina ollut hyvin inspiroitunut Scottin karismaattisesta hahmosta, mutta minua on aina kiinnostanut eniten hänen alkuvuotensa, ei se lavalla ollut karikatyyri jonka me kaikki tunnemme. Se teini, joka käveli pitkin Fremantlen katuja. Elokuva on rakkauskirje Fremantlelle ja Bonille, joka on kerrottu minun silmin”, Belowsky kertoo projektista, josta tämä on pitkään haaveillut.

Päivitys 11.3.2024: Kun uutinen elokuvasta levisi medioissa, tuottajat julkaisivat tiedotteen, jossa täsmennetään, että kyseessä ei ole elämäkertaelokuva vaan ”kuvitteellinen tutkielma Scottin persoonasta ja kokemuksista”. Lue aiheesta lisää tästä.

Lisää luettavaa