Bowie-tribuutti kultaisella kasetilla! Jukka Nousiaisen, Ville Leinosen, Pekko Käpin ja muiden maamme marginaalitähtien kunnianosoitus kuunneltavissa

6.6.2016 14:12

Ruusu Recordsin ensijulkaisu on David Bowielle omistettu kunnianosoitus Golden Tears.

Kasettijulkaisu kätkee sisälleen kuudentoista nykyaktin Bowie-coverit, halkoen vuosikymmeniä akselilla 1970-1999. Pientä numeroitua painosta on saatavilla kultaisena tai kultahileisenä kasettina.

Golden Tears oli sellainen oma pieni surutyöni. Pyysin kaikkia omia lemppareita osallistumaan, tunnelmoimaan kukin tahoillaan ja tekemään coverin itse valitsemastaan kappaleesta. Se pieni haikeus muuttui iloksi viimeistään siinä vaiheessa, kun piisejä alkoi kolahdella postilaatikkoon. Osa kappaleista on myös saanut upeet uudet käännöslyriikat, nerokkaita oivalluksia. Aivan älyttömän kooli ja samalla liikuttava kasetti tästä tuli, Ruusu Recordsin Ruusu kertoo julkaisusta.

Julkaisulla kunniaa osoittavat muun muassa Ninni Forever Band, Jukka Nousianen, Hopeajärvi, Pekko Käppi, U.F.Ojala, Ville Leinonen ja Hurjat Silmät. Koko julkaisu on kuunneltavissa Ruusu Recordsin Soundcloud-tilillä.

Lisää luettavaa