Brittifestarit varoittavat sääoloista

9.6.2009 22:34

Osa ensi viikonloppuna juhlittavista englantilaisfestivaaleista (mm. Download ja Isle Of Wight) on antanut harvinaisen säävaroituksen. Downloadin sivuilla kirjoitetaan muun muassa seuraavaa: "It will rain at Download this year, it WILL be muddy.

Osa ensi viikonloppuna juhlittavista englantilaisfestivaaleista (mm. Download ja Isle Of Wight) on antanut harvinaisen säävaroituksen. Downloadin sivuilla kirjoitetaan muun muassa seuraavaa: "It will rain at Download this year, it WILL be muddy. Be prepared, bring your wellies." Englannissa on satanut viime aikoina paljon, mutta viimeisimpien sääennusten mukaan viikonlopuksi ei ole kuitenkaan luvassa loputonta sadetta. Suomalaisedustuksesta Downloadissa vastaava The 69 Eyes selvinnee siis kuivin jaloin.

Suomessa juhlitaan muun muassa Provinssirockissa ja Myötätuulirockissa. Sekä Seinäjoelle että Espooseen on tässä vaiheessa luvattu epävakaista säätä. Manowar, Opeth, Nick Cave, Volbeat ja kumppanit pitävät kuitenkin huolen siitä, että tunnelma pysyy korkealla. 

Lisää luettavaa